Referanser

Gjennom de årene vi har drevet med vannblåsing har vi fått et godt samarbeid med malingsleverandørene, som har utarbeidet en standard for vannblåsing som komplett forbehandling for videre overflatebehandling av stål.

Innen skipsindustri refererer vi her til kunder vi har hatt løpende oppdrag for siden vår oppstart i -96, som er Wãrsila NSD Norway AS, Bømlo og Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS, Florø, som har vært med som "banebrytere" for vannblåsing i norsk skipsindustri. Vi mener derfor at de er noen av de som sitter inne med bredest praktisk erfaring når det gjelder vannblåsing som forbehandling av stål. Det største oppdraget vi hittil har utført er flytedokken hos Wãrsila som var på vel 9000 m2.

Vi har utført innvendig rørblåsing av rørgate hos SAFA A/S, Samnanger og 10.000 stk. rør for Jøsang TV Rørinspeksjon AS, Tananger som var nye og erfaringsrike oppdrag.

Dessuten har vi bred erfaring fra 1990 og frem til i dag vedrørende fjerning av maling- / epoxy- / plastbelegg o.l. på betong, samt meisling av betong. Forbehandling av ny og gammel betong for legging av nytt belegg.

Vi har ellers hatt mange små og store oppdrag langs hele norskekysten.

Vannblåsing er en effektiv og miljøvennlig forbehandling for overflater i sammenligning med alternative metoder, da det ikke oppstår verken støvplager eller etterlatenskader. Utstyret er tillaget med muligheter for oppsamling av vann- og slammasser.

Vi har også tilegnet oss en robot som produserer 50-60 m2 i timen på ståloverflater, men som også er meget effektiv ved tunnel og betongarbeid på broer etc.

Kontaktpersoner hos kunder:

Fiskarstrand Verft AS, Fiskarstrand: Magne Standal

Wãrsila NSD AS, Bømlo: Olav Vrang

Fylkesbaatane i Sogn og Fjordane AS, Florø: Torleif Selvik

Westcon AS, Ølensvåg: Geir Igland, Georg Matre

Båtbygg, Måløy: Ole Sørgård

Ullstein Verft: Oddvar Dimmen